Resultaten voor zwanger

zwanger
voorpagina Zwanger in Twente.
We zijn druk bezig om jullie toch zoveel mogelijk verder te helpen, daarom komen er binnenkort ook online voorlichtingen van Zwanger in Twente op loes.nl te staan. Je goed voorbereiden op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Ben je zwanger? Een bijzondere tijd breekt aan.
Zwangerschap Thuisarts.
Tel de weken vanaf die datum om uit te rekenen hoe lang je zwanger bent. Neem liefst vóór negen weken zwangerschap contact op met de verloskundige of huisarts. Vermijd rauwe ongepasteuriseerde melk en zachte kazen die van rauwe melk gemaakt zijn.
Voorkomen van zwangerschap Apotheek.nl.
Een voorbehoedmiddel voorkomt dat je zwanger wordt als je seks hebt. Voorbehoedmiddelen noemen we ook anticonceptie. Elk voorbehoedmiddel werkt anders. Er zijn middelen met hormonen en middelen zonder hormonen. Hormonen komen in je bloed, dat zorgt ervoor dat je tijdelijk niet zwanger kunt worden.
Werkomstandigheden tijdens je zwangerschap FNV.
Hij is verantwoordelijk voor de maatregelen die de veiligheid en gezondheid van jou en je baby beschermen. Binnen 2 weken nadat je hebt verteld dat je zwanger bent, moet je werkgever je informeren over de risicos die je op je werk loopt.
Ik ben zwanger en heb een werkgever UWV Particulieren.
Bent u zwanger van een tweeling of meerling? Dan gaat uw zwangerschapsverlof in tussen 10 en 8 weken voor de dag na de uitgerekende datum. Ik ben zwanger van een tweeling of meerling. Bent u zwanger van een tweeling of een meerling?
Ik ben zwanger Thuisarts.
Gebruik geen alcohol of drugs als je zwanger bent. Alcohol kan al in kleine hoeveelheden schadelijk zijn voor je kind. Stop met roken en vermijd rokerige ruimtes. Vraag ook aan je partner en huisgenoten om niet te roken. Als je rook inademt, krijgt je kind minder zuurstof en kan het minder goed groeien. Je huisarts geeft graag advies bij stoppen met roken, alcohol of drugs. Het Trimbos instituut heeft een filmpje over stoppen met roken en zwangerschap. Draag handschoenen wanneer je in de tuin werkt of de kattenbak verschoont. Contact met kattenpoep kan besmetting met toxoplasmose veroorzaken en dat kan schadelijk zijn voor je kind. Probeer contact met bepaalde chemische stoffen te vermijden, zoals verf op terpentinebasis, bestrijdingsmiddelen of foto-ontwikkelvloeistoffen. Van haarverf is tot nu toe geen schadelijke werking op het kind bekend.
Zwanger, of bevallen, en het Corona-virus Pharos.
Zwanger, of bevallen, en het Corona-virus. Door het Corona-virus is alles anders. Het is een moeilijke tijd voor iedereen. Ook voor vrouwen die zwanger zijn en hun partner. En voor ouders met een jonge baby. Zwangere vrouwen kunnen ook het Corona-virus krijgen.
Home Zwanger in Utrecht.
Zwanger in Utrecht is een website ontwikkeld door het Eerstelijns Verloskundig Coöperatief Midden Nederland voor de aanstaande zwangere en haar partner uit de regio Utrecht. Eerstelijns Verloskundigen Coöperatie midden Nederland EVC midden NL: met zeven verloskundigenpraktijken uit de regio bundelen wij als verloskundigen onze krachten.
Zwangerschap 24Baby.nl.
Zo groeit je buik als je 4 weken zwanger bent. Zo groeit je buik als je 5 weken zwanger bent. Zo groeit je buik als je 6 weken zwanger bent. Duurzaamheid en gezin. 5 tips voor een duurzame verzorging van je baby.
Zwanger Centrum voor Jeugd en Gezin.
De WellMom-app is bedoeld voor zwangere vrouwen die graag positief willen denken en hun eventuele stress willen verminderen. Als je zwanger bent of pas een kind hebt gekregen, heb je soms meer steun nodig. Het programma Stevig Ouderschap kan je helpen. Ben ik zwanger?

Contacteer ons