Op zoek naar apotheek?

apotheek
apotheek van wacht
Voedingssupplementen voor dieren. Klein vee, Knaagdieren, Paarden, Vogels. Vlooien en teken. EHBO en verbandmateriaal. Snelverband en pleisters, Vetverbanden. Bloedstelping, Wieken, Deppers, Watten, Steriele sets. Spuiten en naalden. Arm, Voet, Elleboog, Knie. Steun, compressie, en anti-emboliekousen. Medische apparaten en zelftesten. Aerosoltoestellen, Aerosol toebehoren, Hulpmiddelen voor inhaler. Weegschaal en vetmeter. H I V zelftest. Vruchtbaarheids en Ovulatietesten. Alle merken A Z. Chat met ons. Veiligheid en privacy. Eenvoudig winkelen bij Viata. Is Viata een echte apotheek en wie is de initiatiefnemer? Viata, apotheek online, is een initiatief van apotheek Struyven De Billemontstraat 48 2440 Geel in België. Struyven is de apotheker-titularis. Viata is een onderdeel van apotheek Struyven en is genotificeerd bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten FAGG, Victor Hortaplein 40/40, 1060 Brussel www.fagg.be, APB nummer 130808. Apotheker Struyven: Ik zie erop toe dat de aflevering van geneesmiddelen en gezondheidsproducten volgens de goede praktijken van een apotheek verlopen en de wettelijke aspecten steeds strikt gevolgd worden. Ons team van apothekers en apotheekassistenten zorgen voor persoonlijk advies. De Billemontstraat 48 2440 Geel. BTW nr: 458.756.451. Telefoonnummer BE: 027/93 09 34. Telefoonnummer NL: 085/016 08 96. Alle veelgestelde vragen. Voor 1900: besteld, vandaag verzonden.
Jouw apotheek in de buurt Antverpia Apotheken.
Werken bij Antverpia. Jouw apotheek in de buurt. Wij bieden je een zeer uitgebreid gamma kwaliteitsproducten in een aangename winkelomgeving aan. Mede dankzij onze eigen groothandel staan wij garant voor een snelle en flexibele service waarbij de patiënt centraal staat.
melatonine apotheek zonder recept
Online apotheek Pharmaclic wordt Pharmacy by Medi-Market Group. paiment. paiment. Paiment. per. per. Price. shipping. shipping. Shipping. support. support. Support. pharma. location. Location. gift. Gift. user. User. basket. Basket. menu. checked. out-of-
Pharmacy By Medi-Market, de Belgische online apotheek. Alle voorschriftvrije geneesmiddelen tegen de voordeligste prijzen en een ruime keuze aan scherp geprijsde parafarmaceutische producten. 100% veilige onlineverkoop en gratis levering in de winkel of, vanaf een aankoopbedrag van 59 bij u thuis of in een afhaalpunt.
apotheek kapellen
Apotheek Bossers Onze kennis in dienst van úw gezondheid.
Apotheek Bossers is sinds 2016 uw vertrouwde huisapotheker in Boortmeerbeek. Deze website is het verlengde van onze fysieke apotheek. U kan hier informatie vinden over welke diensten wij aanbieden, met welke producten wij werken en op welke manier u bij ons een bestelling kan plaatsen.
Apotheek Gorissen Home.
Gezien de dreiging van het Corona virus zal de toegang tot de apotheek aangepast worden.: Max 3 personen BINNEN in de apotheek. De rest wacht buiten in het zonnetje. Dank u voor het begrip! De apotheek blijft open. Apotheek Gorissen N.V.
Online apotheek Viata jouw apotheek online Internet Apotheek.
Gratis levering vanaf 49, anders 395., Voor 1900: besteld, vandaag verzonden. De online apotheek met advies. Waar ben je naar op zoek? Zoek op de hele site. Bescherming tegen insecten. Haar en nagels. Roos, Uitval, Schimmelnagel. Hart en bloedvaten. Lever en pancreas.
Apotheek Melotte Apotheek Melotte.
Niet zomaar een apotheek. Meteen bij het binnenkomen zult u merken dat Apotheek Melotte niet zomaar een apotheek is. U voelt er zich meteen welkom. De veelgestelde vraag hoe is het met u? wordt bij ons dan ook niet zonder reden gesteld.
Internetapotheek FAGG.
U bent apotheker en hebt een website waarop patiënten alleen geneesmiddelen kunnen reserveren die ze daarna afhalen in uw apotheek? Dan is uw website geen internetapotheek en is artikel 29 van het koninklijk besluit van 21 januari 2009 niet van toepassing op uw website.
Apotheek Humblet Apotheek, verkoop en verhuur, Zoutleeuw, Apotheek Humblet.
Prijs Online 908., Diensten van Apotheek Humblet. Bij Apotheek Humblet kunt u niet enkel terecht voor allerlei geneesmiddelen en medicatie in Zoutleeuw, maar ook bieden wij een ruim scala aan verschillende diensten aan, die te maken hebben met uw gezondheid.
Apotheek Neerpelt Apotheek Van Moll: dieet, voeding, wachtdienst.
Geef uw bestellingen online door. U kunt Apotheek Van Moll steeds bereiken als u nog bepaalde vragen zou hebben. Via de online apotheek kunt u nu ook uw bestelling doorgeven, wij zetten dan alles voor u klaar. Verderop vindt u meer informatie in verband met de wachtdienst voor apotheken.
Apotheek De Soef Nabij voor uw gezondheid!
Bestellen kan in onze apotheek, per mail of op onze webshop. Via een buitenkluisje haal je af wanneer je zelf wilt. Wil je graag weten wie je helpt in de apotheek? Hier vind je meer informatie over ons., Team Apotheek De Soef.

Contacteer ons