Op zoek naar apotheek?

apotheek
Online apotheek Pharmaclic wordt Pharmacy by Medi-Market Group. paiment. paiment. Paiment. per. per. Price. shipping. shipping. Shipping. support. support. Support. pharma. location. Location. gift. Gift. user. User. basket. Basket. menu. checked. out-of-
Pharmacy by Medi-Market Gosselies C. Herroelen, rue de Namur 138A, 6041 Gosselies, België Ondernemingsnummer en BTW: BE 0548.663.375 / APB 5229100. De apotheek is open alle dagen van 9.30u tot 19u gesloten op zondag en feestdagen 32 071 35 27 29.
Apotheek Ziekenhuis Geel.
B Het leven zoals het is in Ziekenhuis Geel met echte patiëntenverhalen. Ik doe een gift. Fax: 014 57 74 28. 014 57 74 49. Samenwerking en links. B Het leven zoals het is in Ziekenhuis Geel met echte patiëntenverhalen.
Apotheek AZ Diest.
Home Opname Apotheek. De apotheek van AZ Diest voorziet niet enkel gehospitaliseerde patiënten van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, maar ook ambulante patiënten kunnen er terecht voor onder andere parenterale voeding en oncologische geneesmiddelen die niet in de openbare apotheek verkrijgbaar zijn.
Apotheek De Ridder-Cloet.
Apotheek De Ridder-Cloet is een dorpsapotheek gevestigd in de hoofdkern van de landelijke gemeente Sint-Gillis-Waas. De Kronenhoekstraat ligt op de centrale as door de dorpskern. De apotheek is opgericht begin van de jaren 60 door Apr. Op zoek naar de apotheek van wacht?
Apotheek Wikipedia.
De transmurale of poliklinische apotheek een apotheek die bij een ziekenhuis hoort, maar de geneesmiddelen aan niet-gehospitaliseerde patiënten aflevert meestal aan patiënten die in het ziekenhuis zijn geweest en worden ontslagen uit het ziekenhuis, of aan mensen die regelmatig in het ziekenhuis komen voor een behandeling, zoals dialysepatiënten.
Welkom op de vernieuwde website van apotheek De Sutter.
Welkom op de website van apotheek De Sutter. Apotheek De Sutter is gelegen in de Pauwstraat 8 te Lochristi en is voorzien van een zeer ruime parking en is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelpatiënten. U kan bij ons terecht voor het juiste advies, een prima service en een uitgebreid assortiment.
Apotheek.
De apotheek van het ziekenhuis staat in voor de aflevering van geneesmiddelen, implantaten en medische hulpmiddelen aan gehospitaliseerde patiënten. In bepaalde gevallen worden er ook producten afgeleverd aan ambulante patiënten, zoals parenterale voeding en oncologische geneesmiddelen, die niet in de openbare apotheek te verkrijgen zijn.
Online Apotheek Medibib Bezorgd om uw welzijn.
Vragen of hulp nodig bij het zoeken of bestellen, ga naar onze klantenservice. Vanaf globals.freeDeliveryMin currency2: dotsToCommas al gratis levering BE. Alle merken Promoties. Medibib, uw online apotheek! Sterk in advies en informatie, snelle levering, groot gamma. Veel kennis in Phyto, Nutriënten, Homeopathie.
Optiphar Online Apotheek.
5% extra korting met kortingscode KERST20." Optiphar Online Apotheek. Optiphar is een erkende Belgische Online Apotheek met een online webshop, 3 echte apotheken in Geel en Meerhout en een parapharmacie in Herentals. Wenst u het comfort van een online apotheek én het professionele advies van een klassieke apotheek?
COOP Apotheken.
Apotheek Antwerpen Centrum Raf Noppen A49. De Coninckplein 9-10 2060 Antwerpen. Apotheek Antwerpen Linkeroever Amir Zaki A42. Julius Vuylstekelaan 5 2050 Antwerpen Linkeroever. Apotheek Antwerpen Linkeroever Filip Bruynooghe A41. Bouvaertlaan 31 2050 Antwerpen Linkeroever. Apotheek Baasrode Gerrit De Bleser A21.

Contacteer ons