Op zoek naar thuiszorg?

thuiszorg
Thuiszorg Vitras.
Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8433 of via de wijkverpleegkundige in uw buurt om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. Kies uw plaats.: Thuiszorg De Bilt. Thuiszorg Den Dolder. Thuiszorg Hollandse Rading. Thuiszorg Utrechtse Heuvelrug. Thuiszorg Wijk bij Duurstede.
vacature
ZON Thuiszorg Suriname, Paramaribo, Nickerie.
VISIE: Het streven is gericht om de grootste en landelijke instelling voor de Thuiszorg te zijn in Suriname, met als doel om alle hulpbehoevenden te voorzien van de nodige Thuiszorg niet alleen in Paramaribo maar ook in Ressorten en de distrikten.
ipower.eu
ZON Thuiszorg Suriname, Paramaribo, Nickerie.
Thuiszorg dient net als ziekenhuiszorg dag nacht voorhanden te zijn en de zorgverleners zijn 24 uur per dag beschikbaar voor thuiszorgverlening. Het meldpunt is 1x24 uur bereikbaar op het Telefoonnummer 126. ZON Thuiszorg is sedert februari 2006 een ISO9001: HKZ gecertificeerde instelling in thuisverpleging en thuisverzorging van particulieren in Nederland/Suriname.
Thuiszorg Wikipedia.
Deze samenwerkingsvorm staat bekend als SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg SIT. Hierin participeren ook huisartsen. Het doel van deze instellingen is om hun werking zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen en zo de lokale thuiszorg voortdurend te evalueren en te optimaliseren.

Contacteer ons